登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

蓝蓝海一方的博客

宠辱不惊,闲看庭前花开花落;去留无意,笑望天空云卷云舒。

 
 
 

日志

 
 

情景对话:致歉  

2011-04-25 10:57:29|  分类: 英语口语 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Daniel apologizes to Sarah for having stained her book.

丹尼尔因为弄脏了萨拉的书而向她道歉。

 

M: I'm terribly sorry, Sarah. Yesterday when I was hurrying home, I dropped the book onto the ground and got it stained. And you know, it was raining hard at the time.
W: The David Copperfield you borrowed from me last week?

M: 实在对不起,萨拉。昨天我急匆匆地赶回家的时候,我把书掉在了地上,把它给弄脏了。而且你知道,当时雨下得很大。
W:
是上周你跟我借的那本《大卫·科波菲尔》吗?

 

M: Sorry. Yeah.
W: Oh, that's too bad. It's my favorite.
M: I do apologize for this. I'll buy a new one for you.
W: Never mind, Daniel. It happens all the time.

M: 对不起,是的。
W:
哦,那太糟了。那是我最喜欢的一本书。
M:
我真的很抱歉。我给你买本新的。
W:
没关系,丹尼尔。这种事情常发生的。

 

  评论这张
 
阅读(88)| 评论(2)

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018